6150066936

Milli és Rémi 2. - A csavargás folytatódik

Akciós! Újdonság!
Szerző(k): Tajthy Krisztina, Boda Lídia, Merényi Dániel Kiadó: Maradj Miskolcon Alapítvány Megjelenés éve: 2019 Nagyon nehéz 5-10 percben bemutatni a várost, ahogy mi szeretjük! - gondolta Milli, amikor meghallotta,…
3 490 Ft 2 967 Ft
(2 826 Ft + 5% ÁFA) / db

Szerző(k): Tajthy Krisztina, Boda Lídia, Merényi Dániel

Kiadó: Maradj Miskolcon Alapítvány

Megjelenés éve: 2019

Nagyon nehéz 5-10 percben bemutatni a várost, ahogy mi szeretjük! - gondolta Milli, amikor meghallotta, hogy ezt a feladatot tűzte célül az a pályázat, melyet Miskolc és testvérvárosai hirdettek meg. - Annyi helyszín, kedvenc épületek és mókás terek, megannyi kaland... hogyan lehetne mindezt belesűríteni egy rövid sztoriba? Vajon megoldják Milliék a feladatot? Megnyerik a versenyt kisfilmjükkel? Gyere és kövesd Milli, Bori és Kázmér - na és természetesen Rémi, a huncut denevér - kalandjait, hogy megtudd az ő szemükkel mik a legizgalmasabbak Miskolc városában.

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal


Házhozszállítás az Ön által megadott szállításai címre futárszolgálattal. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton


Átvétel az Ön által megjelölt Postaponton, COOP Postaponton, MOL Postaponton, Posta Csomagautomatában. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft

Személyes átvétel (Géniusz Könyváruház)


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-15:00, Szo: 9.00-13.00) - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek