LM-1506

New Success Elementary Students' Book with Active Book LM-1506

A Success tankönyvcsalád a világhírű Headway könyvek módszertanát követi, vagyis jól kidolgozott nyelvtani vezérfonala van, ugyanakkor a kommunikatív nyelvi kompetenciákat is fejleszti. A Success és a New Success könyveket középiskolásoknak ajánljuk, akik rengeteg segédanyagot találnak…
7 340 Ft
(6 990 Ft + 5% ÁFA) / db
A Success tankönyvcsalád a világhírű Headway könyvek módszertanát követi, vagyis jól kidolgozott nyelvtani vezérfonala van, ugyanakkor a kommunikatív nyelvi kompetenciákat is fejleszti. A Success és a New Success könyveket középiskolásoknak ajánljuk, akik rengeteg segédanyagot találnak az angol érettségire vagy nyelvvizsgákra történő felkészüléshez is. A New Success könyvek hátuljában ActiveBook CD is van, vagyis digitális formában is lehet használni a könyvet, hozzáféréssel a teljes hanganyaghoz.

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal (999 Ft)


Házhozszállítás az Ön által megadott szállításai címre futárszolgálattal. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton (999 Ft)


Átvétel az Ön által megjelölt Postaponton, COOP Postaponton, MOL Postaponton, Posta Csomagautomatában. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft

Személyes átvétel (Géniusz Könyváruház)


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-17.30, Szo: 9.00-13.00) - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek