9605099039

Pioneer B2 Student's Material

A modulszemléletű megközelítés elvét követi: az egyes kötetek egy-egy témát feldolgozó modulokat tartalmaznak. Ez a szerkesztés teszi lehetővé, hogy a nyelvtanuló elmélyülhessen az előírt témakörök mindegyikében, bőséges szókincset sajátítson el a számára szükséges idő…
7 990 Ft
(7 610 Ft + 5% ÁFA) / db
A modulszemléletű megközelítés elvét követi: az egyes kötetek egy-egy témát feldolgozó modulokat tartalmaznak. Ez a szerkesztés teszi lehetővé, hogy a nyelvtanuló elmélyülhessen az előírt témakörök mindegyikében, bőséges szókincset sajátítson el a számára szükséges idő felhasználásával. A készségek integrált fejlesztése: ez a módszer teszi lehetővé, hogy a nyelvtanuló alapkészségei hatékonyan és egymással szoros összefüggésben egyszerre fejlődjenek. Például az íráskészséget fejlesztő tevékenységek esetében a feladatok rendszerint a már elsajátított szókincset tartalmazzák és az előző hallott szövegértési, beszédkészség és olvasott szövegértési feladatokra támaszkodnak. A beszédkészség feladatok pedig a már elsajátított szókincs mellett az olvasott és hallott szövegértési, valamint a nyelvtani feladatokkal vannak összhangban. Motiváló, korszerű témák multikulturális és interkulturális tartalommal, melyek a fiatal felnőttek érdeklődési köreit ölelik fel a kötetek autentikus szövegeket tartalmaznak életszerű, lendületes, köznyelven megfogalmazott párbeszédek a szókincs alapos és szisztematikus gyarapítása az íráskészség egymásra épülő lépcsőzetes fejlesztése az olvasott- és hallott szövegértés készségek és al-készségek szisztematikus fejlesztése a kommunikatív feladatok sokszínűsége és minden igényt kielégítő mennyisége személyre szabott tevékenységek: minden leckében jelen vannak az egyes tanulótípusoknak szóló testreszabott tevékenységek a kritikai gondolkodást és a tanulói felelősséget elősegítő tevékenységek: az új nyelvtani szerkezetek és szókincs elsajátíttatása a következtetéses módszer alkalmazásával történik, mely minden esetben a már meglévő tudáshoz kapcsolódik, bőségesen ellátva a tanulót problémamegoldó feladatokkal a feladatmegoldásra épülő tevékenységek a valós életre készítik fel a tanulókat tanulói önállóság fejlesztésére szolgáló eszközök: tanulási tippek, önellenőrzés, egyes modulok előlapján megjelenő tanulási célok,egyéb kulcskompetenciára épülő feladatok, hallott szövegértési feladatok szövegátirata a diák könyvben. A munkafüzet megoldó kulcsai rendelkezésre állnak a pedagógusok részére. IT használatát elősegítő eszköz: Interactive Whiteboard anyag a vizsgatípusú feladatok folyamatos és fokozatos megismertetése
Méret: A4
Borító típusa: Puha borítós

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal, utánvétes fizetés


Házhozszállítás a megadott szállításai címre futárszolgálattal, fizetés átvételkor készpénzben, vagy bankkártyával a futárnál. A visszaigazolásban szereplő státusz (Feldolgozás alatt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezését követő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 599 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton, utánvétes fizetés


Átvétel a megjelölt Postaponton (MOL, COOP, Csomagautomata, Posta), fizetés átvételkor készpénzben, vagy bankkártyával a Postaponton. A visszaigazolásban szereplő státusz (Feldolgozás alatt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezését követő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 599 Ft

Személyes átvétel Géniusz Könyváruház, fizetés átvételkor


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-17:30, Szo: 9.00-13.00), fizetés átvételkor készpénzben, vagy bankkártyával üzletünkben. A visszaigazolásban szereplő státusz (Feldolgozás alatt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezését követő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Kiszállítás futárszolgálattal, előreutalásos fizetés


Házhozszállítás a megadott szállításai címre futárszolgálattal, fizetés előreutalással (feldolgozás után küldjük az utaláshoz szükséges adatokat). A visszaigazolásban szereplő státusz (Feldolgozás alatt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezését követő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 599 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton, előreutalásos fizetés


Átvétel a megjelölt Postaponton (MOL, COOP, Csomagautomata, Posta), fizetés előreutalással (feldolgozás után küldjük az utaláshoz szükséges adatokat). A visszaigazolásban szereplő státusz (Feldolgozás alatt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezését követő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 599 Ft

Személyes átvétel Géniusz Könyváruház, előreutalásos fizetés


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-17:30, Szo: 9.00-13.00), fizetés előreutalással (feldolgozás után küldjük az utaláshoz szükséges adatokat). A visszaigazolásban szereplő státusz (Feldolgozás alatt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezését követő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: Ingyenes

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek