TANKÖNYV és NYELVKÖNYV bemutató és vásár és hasznos tanácsok a Géniusz Könyváruházban!

TANKÖNYV és NYELVKÖNYV bemutató és vásár és hasznos tanácsok a Géniusz Könyváruházban!

Tudja meg milyen tankönyvekből és nyelvkönyvekből tanulnak gyermekei! Ismerje meg, mely évfolyamok mely tankönyvei újulnak meg a 2020/2021-es tanévtől! Hiányzik valamelyik tankönyv? Iskolát váltott a gyerek? Szeretnének otthon is együtt tanulni, gyakorolni? Jöjjenk a Géniusz Könyváruházba!

Az Észak-Magyarországi régióban egyedülálló módon minden, az oktatásban használatos minden tankönyv és nyelvkönyv megtalálható a Géniusz Könyváruházban, amelyekről a Géniusz Könyváruház tankönyv szakértői nyújtanak Önnek információkat!

Tudta, hogy a 2020/2021-es tanévtől tanévtől megújulnak az 1., 5. és 9. osztályok tankönyvei?

Igen! A NAT 2020 keretében, az idei tanévtől megújulnak az 1., 5. és 9. osztályok tankönyvei, amelyeken már szinte kivétel nélkül az Oktatási Hivatal logója található meg. Természetesen a Géniusz Könyváruházban ezek is megvásárolhatóak! Megnézné/megrendelné őket? Kattintson ide!

Kedves Igazgatók, Tankönyvfelelősök, Pedagógusok! Minden tankönyv és nyelvkönyv egy helyen a Géniusz Könyváruházban! Értesítsék kollégáikat és a szülőket is! Rendelés: www.geniusztankonyv.hu vagy info@geniusztankonyv.hu vagy +36-46-412-878

Képek a Géniusz Könyváruház tankönyv részlegéről: