TANKÖNYV és NYELVKÖNYV bemutató és vásár és hasznos tanácsok a Géniusz Könyváruházban!

TANKÖNYV és NYELVKÖNYV bemutató és vásár és hasznos tanácsok a Géniusz Könyváruházban!

Tudja meg milyen tankönyvekből és nyelvkönyvekből tanulnak gyermekei! Ismerje meg, mely évfolyamok mely tankönyvei újulnak meg a 2021/2022-es tanévtől! Hiányzik valamelyik tankönyv? Iskolát váltott a gyerek? Szeretnének otthon is együtt tanulni, gyakorolni? Jöjjenek a Géniusz Könyváruházba!

Az Észak-Magyarországi régióban egyedülálló módon minden, az oktatásban használatos minden tankönyv és nyelvkönyv megtalálható a Géniusz Könyváruházban, amelyekről a Géniusz Könyváruház tankönyv szakértői nyújtanak Önnek információkat!

Tudta, hogy a 2021/2022-es tanévben megújulnak az 1., 2., 5., 6., 9. és 10. osztályos tankönyvek?

Igen! A NAT 2020 keretében, az idei tanévtől megújulnak az 1., 2., 5., 6., 9. és 10. osztályok tankönyvei, amelyeken már szinte kivétel nélkül az Oktatási Hivatal logója található meg. Természetesen a Géniusz Könyváruházban ezek is megvásárolhatóak! Megnézné őket? Kattintson ide!

Kedves Igazgatók, Tankönyvfelelősök, Pedagógusok! Minden tankönyv és nyelvkönyv egy helyen a Géniusz Könyváruházban! Értesítsék kollégáikat és a szülőket is! Rendelés: www.geniusztankonyv.hu vagy info@geniusztankonyv.hu vagy +36-46-412-878