9604435821

Traveller Pre-Intermed Workbook (incl. CD-ROM) - EK-Traveller06_UJ

A Traveller” izgalmas, hét tankönyvből álló sorozat a középiskolás korosztály és a fiatal felnőtt tanulók számára, amely a tanulókat a kezdő szintről (A1) a haladó (C1) nyelvhasználói szintre juttatja el. Megfelel a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret nyelvi követelményeinek.…
5 155 Ft
(4 910 Ft + 5% ÁFA) / db
A Traveller” izgalmas, hét tankönyvből álló sorozat a középiskolás korosztály és a fiatal felnőtt tanulók számára, amely a tanulókat a kezdő szintről (A1) a haladó (C1) nyelvhasználói szintre juttatja el. Megfelel a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret nyelvi követelményeinek. Némely kéttannyelvű iskolában a Traveller a hivatalos kurzuskönyv, ez pedig árulkodik a sorozat minőségéről.

A szintek így következnek egymás után:

Traveller Beginner (A1)
Traveller Elementary (A1)
Traveller Pre-Intermediate (A2)
Traveller Intermediate (B1)
Traveller B1+ (B1+)
Traveller B2 (B2)
Advanced (C1),

Egy szinthez pedig az alapfelszerelésnek számító:

Student's Bookon és
CD-ROM-ot tartalmazó Workbookon kívül
extra feladatokat adó Companionból,
adott szinthez tartozó nyelvtani kézikönyvből állnak,
a tanár munkáját pedig a tanári kézikönyv,
a tanári verziójú munkafüzet és
az Audio CD segíti.

A Traveller egészére igaz, hogy ösztönző, mai témákat boncolgat, multikulturális és „cross-curriculáris” információkban gazdag.

Élénk, vidám párbeszédek, amelyek a beszélt angol nyelvet közvetítik -integrált megközelítés, amelyben a 4 alapkészség együttes fejlesztése a cél.
Méret: A4
Borító típusa: Puha borítós

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal


Házhozszállítás az Ön által megadott szállításai címre futárszolgálattal. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton


Átvétel az Ön által megjelölt Postaponton, COOP Postaponton, MOL Postaponton, Posta Csomagautomatában. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft

Személyes átvétel (Géniusz Könyváruház)


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-15:00, Szo: 9.00-13.00) - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek