AP-042404

AP-042404 My English Workbook Class 4 NAT

Szerző(k): Cs. Marton Lívia, Tantárgy/Tanegység: Angol, Évfolyam: 4, Kiadó: Apáczai Kiadó (Jelenleg: OFI - A könyvek egy részén az OFI és az Apáczai Kiadó logója is szerepel) A Leírás alatti Kapcsolódó termékek között láthatja, hogy…
990 Ft
(943 Ft + 5% ÁFA) / db

Szerző(k): Cs. Marton Lívia, Tantárgy/Tanegység: Angol, Évfolyam: 4, Kiadó: Apáczai Kiadó (Jelenleg: OFI - A könyvek egy részén az OFI és az Apáczai Kiadó logója is szerepel)

A Leírás alatti Kapcsolódó termékek között láthatja, hogy az Oktatási Hivatal ajánlása alapján, egyes tankönyvekhez, mely egyéb tankönyvek és munkafüzetek kapcsolódnak!

A tankönyv, vagy munkafüzet rövid ismertetője:

A My English Book Class 4 egy friss szemléletű, kommunikatív angoltankönyv-sorozat 4. kötete, amely az általános iskolák 4. évfolyama számára készült az új kerettantervnek megfelelően. A hozzá készült munkafüzet a tankönyv elengedhetetlen kiegészítője: további színes, játékos feladatok találhatók benne. Melyek a legfontosabb jellemzői? A My English Book sorozat kötetei, így a 4. kötet is sikeresen egyesítik más, külföldi kiadású nyelvkönyvek minden erényét, de kifejezetten a magyar diákok igényeit tartják szem előtt. A logikus, világos felépítésű tankönyvek könnyen használhatók mind a tanuló, mind a nyelvtanár számára. Nincs szükség kiegészítő anyagokra, fénymásolásra, hosszas készülésre – egyszerűen követni kell a tankönyv és a munkafüzet lépéseit, amelyek adják magukat, ezzel biztonságérzetet adva a felhasználónak. A sorozat nagy előnye, hogy szórakoztatva tanít: mindegyik kötetben megtaláljuk a humor számos formáját. A sorozat egyik fő erénye az a törekvés, hogy az idegen nyelv elsajátíttatása mellett bevezesse a tanulókat a célnyelvi országok kultúrájába, szokásaiba is. A tankönyv erőssége a képi információk sokasága és változatossága. Térképek, étlapok, tájképek, fotók és humoros rajzok színesítik a tananyagot, megfelelő és érdekes alapot szolgáltatva a képleírásokhoz és a képekhez tartozó egyéb feladatokhoz.

Oldalszám (terjedelem): 96
Méret: A4
Borító típusa: Puha borítós

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal


Házhozszállítás az Ön által megadott szállításai címre futárszolgálattal. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton


Átvétel az Ön által megjelölt Postaponton, COOP Postaponton, MOL Postaponton, Posta Csomagautomatában. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft

Személyes átvétel (Géniusz Könyváruház)


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-15:00, Szo: 9.00-13.00) - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek