Fizetés és szállítás

Fizetés és szállítás – Géniusz Tankönyv Webáruház

Fizetés

Megrendeléseit átvételkor, készpénzben, vagy bankkártyával, vagy előreutalással fizetheti ki. Személyes átvétel esetén üzletünkben készpénzzel, vagy bankkártyával lehet fizetni, utalványokat internetes vásárlás esetén nem fogadunk el.

Könyvtárak és közintézmények esetében, előzetes egyeztetés alapján, átutalással történő fizetés is kérhető!

Szállítás

Termékeink belföldi szállítását a Magyar Posta (MPL) végzi. Ha személyes átvételt szeretne, válasszon az erre kijelölt boltjaink közül.

Igyekszünk minden megrendelést a legrövidebb határidőn belül teljesíteni, de a folyamatosan változó készletünk miatt fenntartjuk a szállítási idő módosulásának lehetőségét. Ilyen esetekben e-mailben tájékoztatjuk Önt!

A csomagküldő szolgálat a csomag átadását követő munkanapon szállítja ki a megrendelt terméket, az általunk e-mailben előre jelzett munkanapon. A fizetés átvételkor, készpénzben történik.

A futár munkaidőben, reggel 8 és 17 óra között fog érkezni, praktikus, ha a munkahelyére, vagy olyan helyre kéri a szállítást, ahol mindig tartózkodik valaki (pl.: munkahely, szomszéd stb.). Ha munkahelyére rendel, adja meg annak nevét is. A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Ön is érdeklődhet a csomag állapotáról a csomagküldő szolgálat ügyfélszolgálatán.

A Magyar Posta ügyfélszolgálata a +36 (40) 46 46 46 telefonszámon érhető el hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00 között, csütörtökön 08:00-20:00 között. A Magyar Posta részletes szállítási feltételeit az alábbi weblapon is elérheti: https://posta.hu

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy lehetősége van még rendelését MOL Posta Pontra, COOP Posta Pontra, illetve Posta Csomagautomatába is kérni, továbbá választhatja a Postán maradó lehetőséget is. Ezen szolgáltatásokról az alábbi weblapon kaphat további információkat: https://postapont.hu

Belföldi szállítási díjaink

  • A belföldi házhozszállítás: 1799 Ft
  • Posta (Postán maradó): 1799 Ft
  • MOL, COOP és MediaMarkt Posta Pont: 1799 Ft
  • Posta Csomagautomata: 1799 Ft
  • Személyes átvétel üzletünkben: INGYENES!


(A szállítási címet kérjük, abban az esetben is adja meg, ha a személyes átvételt választja! Hiányzó adatok esetében a rendszer nem tudja felvenni a rendelést!)