Fizetés és szállítás

Fizetés és szállítás – Géniusz Tankönyv Webáruház

Fizetés

Megrendeléseit átvételkor, készpénzben fizetheti ki. Személyes átvétel esetén a boltokban kizárólag készpénzzel lehet fizetni, utalványokat internetes vásárlás esetén nem fogadunk el.

Könyvtárak és közintézmények esetében, előzetes egyeztetés alapján, átutalással történő fizetés is kérhető!

Szállítás

Termékeink belföldi szállítását a DPD és a Magyar Posta (MPL) végzi. Ha személyes átvételt szeretne, válasszon az erre kijelölt boltjaink közül.

Igyekszünk minden megrendelést a legrövidebb határidőn belül teljesíteni, de a folyamatosan változó készletünk miatt fenntartjuk a szállítási idő módosulásának lehetőségét. Ilyen esetekben e-mailben tájékoztatjuk Önt!

A csomagküldő szolgálat a csomag átadását követő munkanapon szállítja ki a megrendelt terméket, az általunk e-mailben előre jelzett munkanapon. A fizetés átvételkor, készpénzben történik.

A futár munkaidőben, reggel 8 és 17 óra között fog érkezni, praktikus, ha a munkahelyére, vagy olyan helyre kéri a szállítást, ahol mindig tartózkodik valaki (pl.: munkahely, szomszéd stb.). Ha munkahelyére rendel, adja meg annak nevét is. A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Ön is érdeklődhet a csomag állapotáról a csomagküldő szolgálat ügyfélszolgálatán.

A Magyar Posta ügyfélszolgálata a +36 (40) 46 46 46 telefonszámon érhető el hétfőtől szerdáig és pénteken 08:00-17:00 között, csütörtökön 08:00-20:00 között. A Magyar Posta részletes szállítási feltételeit az alábbi weblapon is elérheti: https://posta.hu

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy lehetősége van még rendelését MOL Posta Pontra, COOP Posta Pontra, illetve Posta Csomagautomatába is kérni, továbbá választhatja a Postán maradó lehetőséget is. Ezen szolgáltatásokról az alábbi weblapon kaphat további információkat: https://postapont.hu

A DPD ügyfélszolgálata +36 (1) 501 6200 telefonszámon érhető el hétfőn 07:00-19:00 között és keddtől péntekig 8:00-16:30 között. A DPD részletes szállítási feltételeit az alábbi weblapon is elérheti: https://dpd.com/hu/hu/

Belföldi szállítási díjaink

  • A belföldi házhozszállítás: 1599 Ft
  • Posta Pont (Postán maradó): 1599 Ft
  • MOL és COOP Posta Pont: 1599 Ft
  • PostaCsomagautomata: 1599 Ft
  • Személyes átvétel üzletünkben: INGYENES!


(A szállítási címet kérjük, abban az esetben is adja meg, ha a személyes átvételt választja! Hiányzó adatok esetében a rendszer nem tudja felvenni a rendelést!)