MK-4310-7

MK-4310-7 Matematika 3. Tankönyv, első kötet - Matematika 3. Gyakorló, első kötet

Szerző(k): Scherlein Márta, Czakó Anita, Dr. Hajdu Sándor, Novák Lászlóné, Tantárgy/Tanegység: Matematika, Évfolyam: 3, Kiadó: Műszaki Kiadó
1 990 Ft
(1 895 Ft + 5% ÁFA) / db
Szerző(k): Scherlein Márta, Czakó Anita, Dr. Hajdu Sándor, Novák Lászlóné, Tantárgy/Tanegység: Matematika, Évfolyam: 3, Kiadó: Műszaki Kiadó

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal


Házhozszállítás az Ön által megadott szállításai címre futárszolgálattal. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton


Átvétel az Ön által megjelölt Postaponton, COOP Postaponton, MOL Postaponton, Posta Csomagautomatában. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft

Személyes átvétel (Géniusz Könyváruház)


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-15:00, Szo: 9.00-13.00) - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Vásárlói értékelések


2018-12-18

Ezekből tanul a lányom, egész napos oktatásban. Ezt azt jelenti, hogy hét közben nem hozhatja haza a könyveket. Én viszont szeretem tudni, hogy hol tartanak és esetleg mit kell többet gyakorolni. Ezért rendeltem otthonra a lényeges tankönyveket.


2018-07-23

A kislányom tankönyve lesz.

Hasonló termékek