VZ-VIS112

VZ-VIS112 Vendéglátó és turizmus ismeretek II.

Akciós!
Szerző(k): Voleszák Zoltán, Tantárgy/Tanegység: Vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoport A Leírás alatti Kapcsolódó termékek között láthatja, hogy az Oktatási Hivatal ajánlása alapján, egyes tankönyvekhez, mely egyéb…
3 800 Ft 990 Ft
(943 Ft + 5% ÁFA) / db

Szerző(k): Voleszák Zoltán, Tantárgy/Tanegység: Vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoport

A Leírás alatti Kapcsolódó termékek között láthatja, hogy az Oktatási Hivatal ajánlása alapján, egyes tankönyvekhez, mely egyéb tankönyvek és munkafüzetek kapcsolódnak!

A tankönyv, vagy munkafüzet rövid ismertetője:

A Vendéglátó és turizmus ismeretek I. és II. kötetek a Vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoport kerettanterve és a tantárgy érettségi vizsgakövetelményei alapján készültek. A könyv felépítésénél igyekeztem pontosan követni a kerettanterv tananyag-sorrendjét, tagolását és évfolyamonkénti bontását. Az írásbeli vizsga központi jellege miatt a tananyagot a szokásos tankönyvekhez képest nagyobb terjedelemben tárgyaltam, lehetőséget biztosítva az egyes anyagrészekben való alaposabb elmélyülésre. A könyv áttekinthetőségét a kiemelések és alábontások rendszerével is próbáltam segíteni. A kiegészítő, magasabb szintű ismeretanyagot a könyvben dőlt betűkkel jelöltem. Az emelt szintű érettségihez kapcsolódó egyéb anyagrészek az egyes fejezetek végén találhatók meg, kék csíkkal jelzett lapokon.

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal


Házhozszállítás az Ön által megadott szállításai címre futárszolgálattal. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 599 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton


Átvétel az Ön által megjelölt Postaponton, COOP Postaponton, MOL Postaponton, Posta Csomagautomatában. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 1 599 Ft

Személyes átvétel (Géniusz Könyváruház)


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-17:30, Szo: 9.00-13.00) - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek