AP-050515

AP-050515 Szövegértést fejlesztő gyak. 5. (NAT)

Szerző(k): Széplaki Erzsébet, Tantárgy/Tanegység: Magyar nyelv és irodalom, Évfolyam: 5, Kiadó: Apáczai Kiadó (Jelenleg: OFI - A könyvek egy részén az OFI és az Apáczai Kiadó logója is szerepel) A Leírás alatti Kapcsolódó termékek között…
890 Ft
(848 Ft + 5% ÁFA) / db

Szerző(k): Széplaki Erzsébet, Tantárgy/Tanegység: Magyar nyelv és irodalom, Évfolyam: 5, Kiadó: Apáczai Kiadó (Jelenleg: OFI - A könyvek egy részén az OFI és az Apáczai Kiadó logója is szerepel)

A Leírás alatti Kapcsolódó termékek között láthatja, hogy az Oktatási Hivatal ajánlása alapján, egyes tankönyvekhez, mely egyéb tankönyvek és munkafüzetek kapcsolódnak!

A tankönyv, vagy munkafüzet rövid ismertetője:

A Szövegértést fejlesztő gyakorlatok című kiadvány az 5. évfolyamos magyar nyelv és irodalom tantárgyának fejlesztési feladataihoz kapcsolódik. Azokkal a feladattípusokkal ismerteti meg a diákokat, amelyek a  kompetenciamérés során is megjelennek. A taneszköz elkészítéskor a szerző a szövegértő- és szövegértelmező képesség intenzív fejlesztését tűzte ki célul. Felhasználta a nemzetközi és hazai mérések eredményét, valamint saját gyakorlati tapasztalatait. A feladatok kidolgozását minden esetben a fejleszteni kívánt képességekhez, készségekhez igazította. Ez alapján választotta ki a szövegeket, az azokhoz tartozó szövegfeldolgozási technikákat: ez utóbbiak pontosan azoknak a gondolkodási műveleteknek a végzését kívánják meg a tanulóktól, amelyekkel az előirányzott képességek, készségek fejleszthetők. A célelvű tananyagfejlesztés a fokozatosság és a folyamatosság szempontját is messzemenően figyelembe vette. A feladatsorok ellenőrzése pedig alkalmat ad a pedagógusok számára a feltáró és fejlesztő értékelésre, amely nemcsak motiválja a tanulókat, hanem segíti önértékelésük fejlődését is.

Oldalszám (terjedelem): 48
Méret: A4
Borító típusa: Puha borítós

Szállítás

Kiszállítás futárszolgálattal


Házhozszállítás az Ön által megadott szállításai címre futárszolgálattal. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft
PostaPont

Átvétel Postaponton


Átvétel az Ön által megjelölt Postaponton, COOP Postaponton, MOL Postaponton, Posta Csomagautomatában. - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Szállítási díj: 999 Ft

Személyes átvétel (Géniusz Könyváruház)


Cím: Miskolc, Széchenyi István út 107. (H-P: 9.00-15:00, Szo: 9.00-13.00) - A rendeléskor kapott automatikus visszaigazolásban szereplő státusz (Nem visszaigazolt) jelentése: A rendelés beérkezett hozzánk, annak feldolgozása hamarosan elkezdődik! (Fontos: Munkanapokon, a 15.00 után beérkezett rendeléseket a rendelés beérkezése utáni következő munkanapon tudjuk feldolgozni! A munkaszüneti napokon beérkezett rendelések az azt követő munkanapon kerülnek feldolgozásra!)

Vásárlói értékelések


2019-02-08

Ugyan ingyen van, de iskolát váltottunk és le kellett adni. Az új suliban meg nem volt, így megvettük. Amúgy elmegy.


2018-09-27

A megrendelt termék rendben megérkezett. Sértetlen csomagolásban vehettük át. A tanulásban nagy segítségünkre lesz.

Kapcsolódó termékek